Belevenissen

19. sep, 2022

16 september t/m 19 september.

Voor ons de 3e keer, vorig jaar hebben we overgeslagen vanwege het Ciara nestje. Fayah en ik zaten samen met Amber en haar vrouwtje op vakantiepark De Noordster. Nu was Flammy er ook, samen met zijn vrouwtjes en broer Beau. De afgelopen keren was het fantastisch weer, maar nu was het helaas verschrikkelijk slecht. Dat mocht echter de pret niet drukken. De organisatie had heel veel leuke dingen voorbereid en wij deden gewoon aan alles mee; mijn regenjas/ponco als grote steun en toeverlaat. Op vrijdagmiddag werd gestart met een kennismakingswandeling, daarna een kennismakingsquiz en aansluitend en borrel met snacks voor baas en hond. Zaterdag een puzzeltocht, een gezamelijk diner en een avondwandeling in het donker. Wij gingen 's middags ook nog op pad voor de fotowedstrijd; een foto van je hondje(s) ergens bovenop. ruim 24.000 stappen gezet! De zaterdag kwamen er buien over, maar tussendoor was nog zon. Zondag was gewoon grijs en nat!. Wij begonnen die zondag met hersenwerk en daarna de pupquiz; zo moeilijk! Daarna mochten we naar binnen, waarvoor de honden een buffet klaar stond, inclusief pizza en daarna voor de baasjes een lunch. Eind van de middag was er nog een laatste wandeling. Ondanks de nattigheid hebben we veel lol gehad en Fayah haar staartje kwispelde vaak. Ze had het gezellig met haar dochter en de vrouwtjes hadden het ook helemaal naar hun zin! Op naar volgend jaar!

Hiernaast een foto van de pupquiz en ik plaats nog een link naar een album, met foto's van mezelf en van andere deelnemers!

30. aug, 2022

26 t/m 29 augustus 2022.

Het werd weer eens tijd om naar Dalfsen te gaan. Bovendien werd Quido in dit weekend precies 14,5 jaar en viel onze trouwdag erin. Het werd een topweekendje! We hadden zaterdag een motorbootje gehuurd en de hondjes mochten mee. Eerst was het wat spannend, maar toen ze gewend waren bleek het toch wel leuk te zijn om is over de Vecht te varen. Zondag ging ik met Fayah wandelen in Gieten met de Wandelgroep Noord en daar wandelde ook Fayah's zoon Bobby mee. Altijd leuk om de bij jouw geboren pupjes weer te zien! Ook culinair genoten. 2 keer BBQ en 1 keer uit eten. Het weer was perfect; niet meer zo warm, maar toch lekker. Weer leuke herinneringen gemaakt!

Hiernaast een collage van onze belevenissen.

 

28. jun, 2022

Voorjaar is een heerlijke tijd! Wat hebben we allemaal gedaan? Nou we zijn naar Spanje geweest. Dat betekent elke dag strand! Ook een weekendje Dalfsen in Juni, met warm weer, dus zwembadje mee. We hebben gewandeld met een aantal familieleden, altijd gezellig. Ook was er nog een kooikerdoemiddag, waar Fayah en ik naartoe gingen. Maar wandelen langs de strook en dan snoepjes vissen uit het water, vindt deze dame ook al geweldig. Dus is het eigenlijk alle dagen feest! En Quido? Die geniet op zijn oude dag in Dalfsen van suffen in de zon en als we met zijn viertjes gaan wandelen, loopt hij helemaal te huppelen. Je zou wel kunnen zeggen dat hun hondenpootjes snel gevuld zijn. Tevreden hondjes!