10. feb, 2019

Dit knappe stel wandelden vandaag met elkaar in de Noordwijkse Duinen.

24. dec, 2018

24 december 2018.

Na een lange tijd klachten te hebben gehad, heeft het vrouwtje op 29 november een nieuwe heup gekregen. Dat betekent dat zij een aantal weken niet met de hondjes kan lopen en stapje voor stapje moet revalideren. De hondjes vinden het allemaal maar raar. Het vrouwtje doet altijd van alles samen met ze, maar nu worden ze met name verzorgd door het baasje, komen er allerlei mensen aan huis op visite en mogen ze zelfs niet bij haar op schoot! Geholpen door lieve mensen om ons heen, komen de hondjes niks tekort en gaan ze regelmatig ook lange wandelingen maken door de duinen en over het strand. Natuurlijk kan het vrouwtje niet wachten tot ze zelf weer met ze kan struinen, maar voor dit moment is ze erg blij dat de hondjes gewoon lekker leuke dingen kunnen doen, zoals naar het strand, bedekt met de eerste sneeuwlaag van deze winter, zoals hiernaast.

21. nov, 2018

18 november 2018.

Spannend hoor! 2 van Fayah's zoons deden mee aan de clubmatch in de jeugdklasse reuen. Je bent als fokker trots als ze het dan goed doen, in die zin dat ze zich geweldig gedroegen. Helaas was de kwalificatie niet zo denderend, maar trotser ben ik op het feit dat er in een keurverslag de opmerking "prettig temperament" voorkomt. Aiko werd door zijn vrouwtje geshowd en liet zien dat hij goed had opgelet bij de ringtraining. Als een volleerd showhondje paradeerde hij door de ring en stond hij prachtig. Beau mocht ik van zijn baasjes showen en ondanks dat hij geen ringtraining had gehad, deed hij het super. Hij vond het ook leuk om dit samen met mij te doen. Voor mij was het genieten. Hiernaast een foto van beide broertjes in de ring. Beau en ik wachtend tot we aan de beurt waren om op te treden en Aiko voor de keurmeester. Ik plaats nog een link naar een fotoalbum. De foto's zijn gemaakt door het baasje van Beau.

11. okt, 2018

11 oktober 2018.

We hebben na een topzomer nu een topherfst, met zomerse temperaturen! Vandaag maar weer eens met de 4 musketiers naar het strand (Sadie, Jonne, Quido en Fayah). Ze hadden plezier voor 10 en de vrouwtjes ook!