Belevenissen

15. mei, 2021

12 mei 2021.

Afgelopen week waren de baasjes van Tilia op TV bij het programma De Mol's Hoop. De lieve baasjes van Tilia hielpen een gezin met (o.a.) financiele problemen. Natuurlijk wilde Tilia ook in beeld en sprong ze op schoot bij haar vrouwtje Annelies!

14. feb, 2021

7 februari t/m 14 februari 2021.

Voor het eerst in jaren werden we verrast met heel veel sneeuw! Toen het begon te sneeuwen zaten we in Dalfsen, dus hiernaast een foto van die dag in een sprookjesbos. De hondjes vinden sneeuw geweldig, alleen Quido had de eerste dagen last van de sneeuwballetjes tussen zijn voetkussentjes, wat hij niet leuk vond. Fayah vond het zo leuk dat het haar niet deerde. Thuisgekomen trok ze in 1 keer alle balletjes tussen de voetkussentjes uit, maar in de sneeuw wilde ze lekker spelen en rennen. Ook werd het heel erg koud, dus de hondenjasjes (die ze meestal niet nodig hebben) kwamen uit de kast. Ook omdat Quido natuurlijk wel een oud mannetje aan het worden is en Fayah haar vacht nog in opbouw is na een ruiperiode in december. Natuurlijk gaf de sneeuw ook overlast, maar ook de baasjes hebben toch ook genoten van de mooie witte wereld. Ook de kinderen van Fayah genoten van de sneeuw en we ontvingen weer veel leuke foto's en filmpjes. Na vandaag is het voorbij en als het aan mij ligt, maar weer snel naar de lente!

1. feb, 2021

1 februari 2021.

Joy gaat verhuizen met haar baasjes en dierenhuisgenootjes naar het midden van het land en haar baasje wilde vandaag nog even genieten van de mooie duin- en strandomgeving. Nou, wij wilden wel meelopen! Geen zonnetje vandaag, maar verder prima strandweer. De hondjes konden het prima met elkaar vinden, zelfs Fayah was dikke maatjes met haar dochter. Ook onze ouwe sokkie Quido liep goed mee en trok op het strand nog even een sprintje! Hiernaast een foto, maar voor wie alle foto's wil bekijken: ik plaats de link.