Belevenissen

19. jan, 2020

19 januari 2020.

Vandaag wandelden we met 10 hondjes, 4 Awlaatjes en 4 Beppetjes, Mama Fayah en het huisgenootje van Beau, Toby in Soesterduinen. We waren op deze stralende winterdag niet de enigen. We zagen een grote groep Bearded Collies, een groep Stabijhonden en ook nog een aantal Sint Bernards. Maar gelukkig is het gebied groot genoeg om elkaar niet voor de voeten te lopen.

Wat was het een heerlijke dag, echt een dag met een gouden randje. Als fokkers waren we trots op deze mooie, vrolijke en lieve hondjes. Geen onvertogen blafje hoorden we. We besloten deze wandeling ook nog met een gezellige lunch in Lage Vuursche. Echt een topdag!

Natuurlijk veel foto's gemaakt. De link naar het album wordt ook geplaatst.

 

11. jan, 2020

11 januari 2020.

 Vandaag was Bowi aan de beurt, de laatste van het stel. We wandelden eerst in een (modderig) Bentwoud, een populair wandelgebied voor mensen met honden. Hij deed het supergoed met alle hondjes die we tegenkwamen. Hij liet duidelijk merken dat hij het leuk vond om ons te zien. Later gingen we naar het huis waar de baasjes wonen en daar werden wij verwend door een lekkere lunch. Natuurlijk knuffelden we uitgebreid met deze lieve knuffelkont! Het was een gezellig bezoek en wij vonden het geweldig ook deze lieverd ook weer terug te zien. Gelukkig zien we hem volgende week zondag weer, samen met 3 van zijn broertjes/zusje en 4 van zijn halfbroertjes/zusjes uit het eerste nest!

Ik plaats ook een link naar het album.

1. jan, 2020

1 januari 2020.

Het nieuwe jaar is voor ons en de hondjes begonnen in Spanje, waar we heerlijk op vakantie zijn. We genieten van het zonnige weer, de leuke mensen om ons heen en het lekkere eten! Ook de hondjes genieten van hun dagelijkse strandwandelingen en hun slaapjes in het zonnetje op het terras. Van hieruit wensen we iedereen natuurlijk een geweldig jaar toe!