18. jun, 2019

16 juni 2019.

De beheerder van de FB wandelgroep Midden Nederland  had bij haar hondenschool een Doe middag georganiseerd met 3 workshops. Aad en Quido gingen dit keer ook mee. Met Fayah deed ik de workshop Behendigheid en de helft van de Hoopers-workshop. Met Quido de andere helft van de Hoopers-workshop en de workshop Detectiespeuren. Het was een leuke middag, de hondjes deden het uitstekend  en het weer werkte ook mee. Dus weer een leuke dag! Ik plaats ook een link naar wat meer foto's van deze middag. Ook met dank voor de andere fotografen van die dag!

24. mei, 2019

22 mei 2019.

Na het weekendje met Amber in Dwingeloo, gingen we woensdag wandelen op het Noordwijkse strand, met een aantal mensen en hondjes. Aiko zou daar al bij zijn, maar een verrassing was dat het vrouwtje van Tilia ook in de buurt was en even meewandelde. Zo zagen Fayah en ik deze week 3 Awla-hondjes terug! Zo leuk!

23. mei, 2019
Link naar het fotoalbum "Wandelweekend Dwingeloo"

De foto's staan niet allemaal op de juiste volgorde van de gebeurtenissen.

23. mei, 2019

17 t/m 19 mei 2019.

Als we in Dalfsen zijn, loop ik een enkele keer mee met een wandeling van de FB groep Kooikerhondje wandelgroep Noord Nederland. Altijd gezellig! Ter ere van het 5 jarig bestaan had de beheerder van deze groep een heel weekend georganiseerd op vakantiepark RCN De Noordster in Dwingeloo. Fayah en ik gingen daarheen en zaten met het vrouwtje van Fayah's dochter Amber in een huisje. Aad en Quido hadden een mannenweekend thuis! Wat hebben we een leuk weekend gehad! We hadden een kennismakingswandeling op vrijdagavond, een puzzeltochtwandeling op zaterdagochtend, een buffet op zaterdag avond en daarna een nachtwandelin. Zondag hadden we een stenenzoekwandeling en 's middags een spelletjesmiddag. De groep was leuk, het park was fijn, de activiteiten goed geregeld, het eten lekker een het weer werkte ook mee! Het deed me denken aan de ouderwetse forumweekenden. Ook dit was weer zo gezellig.....

Hiernaast foto's van alle deelnemende hondjes, genomen tijdens het weekend. Ik zal een link plaatsen met foto's die ik genomen heb, maar ook andere deelnemers aan het weekend.